Мінцифра шукає тих, хто проведе соціологічне дослідження з цифрової грамотності

  Перегляди 2632

Міністерство цифрової трансформації закликає взяти участь у конкурсі на проведення соціологічного дослідження з питань цифрової грамотності населення в межах освітнього проєкту з розвитку цифрових компетенцій Дія.Цифрова освіта.

Цей конкурс оголошено Фондом Східна Європа в межах реалізації швейцарсько-української Програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що фінансується Швейцарією, у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України.

Мета дослідження — отримати достовірну статистичну та аналітичну інформацію щодо стану цифрової грамотності населення порівняно з 2019 роком з метою подальшого формування продуктової лінійки освітніх курсів цифрової грамотності (у відповідь на попит).

Основне завдання — провести дослідження щодо цифрової грамотності населення на основі дослідження, зробленого 2019 року, та здійснити порівняльний аналіз.

Результати першого в історії України соціологічного дослідження цифрових навичок українців, проведеного в 2019 році: https://osvita.diia.gov.ua/uploads/0/585-cifrova_gramotnist_naselenna_ukraini_2019_compressed.pdf 

Аналітичний звіт готується відповідно до чек-листа «Контрольний список щодо звіту з оцінки чи дослідження».

Результати дослідження мають бути готові до 1 листопада 2021 року.

Шаблон заявки для участі у конкурсі на закупівлю/тендері

Вимоги до виконавця

  • досвід проведення соціологічних досліджень не менше 5 років
  • критерії відбору
  • якість запропонованої методології
  • досвід виконання аналогічних завдань
  • ціна
  • термін виконання

Пропозиції (пакет документів) подаються в запечатаному конверті, завіреному підписом уповноваженої посадової особи учасника та печаткою (за наявності), електронна копія пропозицій має бути надіслана на електронну пошту tender@egap.in.ua 

Терміни та адреса подання заявок: Оригінали заявок на участь у конкурсі мають бути отримані Фондом Східна Європа в паперовому вигляді на адресу Програми EGAP Фонду Східна Європа не пізніше 31 серпня 2021 року.

Адреса: Програма EGAP, Фонд Східна Європа, вул. Саксаганського, 96, 5-й поверх, офіс 508, Київ, 01032 Україна.

Контактна інформація: Чечоткіна Вероніка, координатор навчального компоненту Програми EGAP chechotkina@eef.org.ua 

 

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт