Мінцифра розпочинає партнерство з Федерацією дзюдо України

Прес-офіс
29 липня 2020, 09:41
  Перегляди 433

28 липня 2020 року Міністерство цифрової трансформації України підписало меморандум з Федерацією дзюдо України, щоб сприяти цифровізації реєстрації, організації та проведення змагань з дзюдо. 

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан анонсувала співпрацю в рамках проєктів Дія.Цифрова освіта та Дія.Бізнес. «Ми продовжуємо встановлювати партнерства з найбільшими спортивними організаціями України. Мінцифра допомагатиме їм з навчанням цифрової грамотності, а також будемо організовувати спільні проєкти для підприємців», — наголосила Валерія Іонан.      

Виконавчий директор Всеукраїнської громадської організації «Федерація дзюдо України» Віталій Роженко підкреслив важливість впровадження сучасних технологій у спорт. «Ми не можемо залишатися осторонь цифрових трансформацій у всіх сферах суспільного життя. Ми вже рухаємось у цьому напрямі — почали створювати електронний реєстр спортсменів і впроваджувати електронні жеребкування. І з радістю долучаємось до ініціатив Міністерства та готуємо нові спільні проєкти», — підкреслив Віталій Роженко. 

Нагадаємо, що 10 липня 2020 року Мінцифра розпочала співробітництво з Федерацією боксу України. 20 липня 2020 року Мінцифра розпочала співробітництво з Українською асоціацією футболу. 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт