Мінцифра презентуватиме серію освітніх серіалів про відкриття власної справи

Прес-офіс
25 серпня 2020, 15:25
  Перегляди 853

26 серпня 2020 року Міністерство цифрової трансформації України спільно з партнерами презентуватиме освітні серіали про відкриття власної справи у сферах виробництва кераміки, текстилю, технологій та харчової промисловості на платформі Дія.Бізнес.

Участь у презентації візьмуть:

  • Андрій Ремізов, керівник онлайн-складової проєкту Дія.Бізнес 
  • Володимир Лященко, Програмний координатор компоненту «Економічне відновлення та розвиток інфраструктури» Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP)

Пряма трансляція презентації — у середу, 26 серпня, об 11:00 на Facebook-сторінці Дія.Бізнес.  

Освітні серіали розроблені в межах Програму ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та урядів Польщі й Японії. 

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

 

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт