Мінцифра підтримує ініціативи, які сприяють розвитку жіночого підприємництва в Україні

Прес-офіс
24 січня 2020, 15:12
  Перегляди 1739

Протягом 20-24 січня відбувся четвертий Business Camp for Women , який об’єднав жінок з ІТ-сектору різного віку, що мають на меті заохочення до розвитку бізнес-ідей шляхом створення бізнес-стартапів та малого і середнього підприємництва.

Захід організований за підтримки програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та ГО «Український центр сприяння інвестиціям та торгівлі»

Спікером бізнес-табору стала заступниця міністра цифрової трансформації Валерія Іонан, яка під час своєї сесії з маркетингу зазначила: «Чудово, що в Україні є такі ініціативи як Business Camp for Women. Для багатьох учасниць – це місце професійного старту, можливість систематизації знань та майданчик для успішного партнерства. Жінки завжди були, є і будуть рушійною силою економічного розвитку».

Організатори Business Camp for Women запрошують успішних українських жінок з бізнесу та державних інституцій, організовують візити на підприємства та у компанії, за допомогою якиї допомагають учасницям побачити шлях від бізнес ідеї до реального запуску власної справи. Для закріплення отриманих знань учасниці відвідали Sannacode – багатопрофільну компанію з повним спектром послуг, що спеціалізуються на веб-дизайні та розробці мобільних додатків.

Заступниця директора місії USAID Ukraine Сюзан Кутор зазначила «Розширення можливостей для жінок та чоловіків розпочати та розвивати власний бізнес, в тому числі в ІТ-секторі, є критично важливим для розвитку сильної та конкурентоспроможної економіки України».

Вільям Сіз, керівник Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» вручив учасницям сертифікати, що засвідчують проходження навчання та мотивують на подальшу реалізацію власних бізнес-ідей.

Взяти участь у наступному бізнес-таборі можна безкоштовно в лютому, в Києві чи Миколаєві. Деталі: https://forms.gle/6QSzRNCwLgk3dZgEA

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт