Мінцифра підписала меморандум з ЮНІСЕФ в Україні

Прес-офіс
09 травня 2020, 08:57
  Перегляди 1472

Міністерство цифрової трансформації України підписало меморандум про співпрацю з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. 

Партнерство підписали голова представництва ЮНІСЕФ в Україні Лотта Сильвандер і заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан. 

Перший спільний проєкт — освітній серіал «Про кібербулінг для підлітків», який вже доступний на платформі Дія.Цифрова освіта. Участь в освітньому серіалі взяли українська суперстар NK | Настя Каменських і співачка, акторка та влогерка Анна Трінчер.

За словами заступника міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерії Іонан, кожна людина хоча би раз у житті зустрічалась із хейтом у соцмережах, отримувала агресивні коментарі чи повідомлення. «З проявом булінгу онлайн зустрічалися третина опитаних підлітків в Україні віком від 13 до 24 років», — підкреслила Валерія Іонан. 

«У новій реальності, спричиненою COVID-19, мільйони дітей тимчасово замкнені у своїх домівках із гаджетами. Ми повинні подбати про їхню безпеку онлайн. І ми дуже раді зробити це у такий цікавий спосіб разом з Міністерством цифрової трансформації України», — сказала Лотта Сильвандер, голова представництва ЮНІСЕФ в Україні.  

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт