Мінцифра офіційно презентувала новий пілотний формат безкоштовного консалтингу від Дія.Бізнес у Черкасах

Прес-офіс Міністерства
12 березня 2021, 14:53
  Перегляди 1465

Від 1 березня в Черкасах почав роботу консультаційний стенд від національного проєкту з розвитку підприємництва Дія.Бізнес.

Це зменшена версія центру, що знайомить черкаських підприємців з лінійкою безкоштовних продуктів для бізнесу та готує до відкриття повномасштабного центру Дія.Бізнес у наступному році. 

«Мінцифра спрощує бюрократичні процеси та впроваджує сучасні онлайн-сервіси, щоб вести бізнес в Україні можна було зручно і прозоро. Водночас національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес створює нові можливості для підприємців: онлайн-портал, що допомагає у створенні, розвитку та масштабуванні бізнесу, і мережу центрів підтримки підприємців. Таких центрів вже чотири: в Харкові, Миколаєві, на базі КНУ ім Т. Шевченка та в новому форматі в Черкасах. Центри підтримки підприємців ми плануємо відкрити в кожному місті України з населенням більше 50 000 чоловік».

Валерія Іонан,
Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції

Консультаційний стенд у Черкасах — це можливість підприємцям мікро-, малого та середнього бізнесу скористатися послугою швидкого консалтингу, а також дізнатися про 50 інших безкоштовних консультацій, що доступні в онлайн-форматі на порталі Дія.Бізнес.

Голова Черкаської ОДА Олександр Скічко ділиться, що Черкаси готові до співпраці та нових пілотних проєктів.

«Дуже приємно, що Міністерство цифрової трансформації проводить активну політику з діджиталізації України. І ті події, які здавалися нереальними ще рік тому, сьогодні втілюються в життя. Наше основне завдання — допомогти розвивати малі підприємства та середній бізнес. У період пандемії підприємцям надзвичайно складно, а проєкти з діджиталізації спрощують ведення бізнесу, допомагають вирішувати багато проблем, не виходячи з дому. Ми би хотіли бути першими в напрямку створення нових проєктів у сфері інтернету та діджиталізації».

Олександр Скічко,
Голова Черкаської ОДА

Консультаційний стенд Дія.Бізнес розміщений у ТЦ Плазма (бульвар Шевченкa, 145). Графік роботи стенду: з понеділка до п’ятниці, 9:00 — 18:00. 

Наступного року в Черкасах планується відкриття повномасштабного центру підтримки підприємців Дія.Бізнес. Простір об’єднає усі можливості для підприємців. Як і в усіх інших центрах підтримки підприємців, у Дія.Бізнес | Черкаси підприємці зможуть отримувати безкоштовні консультації, відвідувати бізнес-події для підприємців та навчатися, шукати інвесторів і партнерів. У центрі також працюватиме спеціальна pop-up-локація, де кожен зможе тестувати свій продукт, зібрати відгуки на товар і допрацювати його перед виходом на ринок. 

Стенд Дія.Бізнес у Черкасах втілено за підтримки UKRAVIT та технічного партнера — ХУАВЕЙ УКРАЇНА. Ці партнери також підтримають втілення центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Черкасах.

Віталій Ільченко, генеральний директор підприємства UKRAVIT, ділиться, що він пройшов весь шлях від ФОПу до великого бізнесу та розуміє, що потрібно підприємцям.

«Спільно з партнерами ми хочемо збудувати екосистему підтримки підприємців, і навіть запустити на базі Дія.Бізнес програму підтримки молодіжних стартапів».

Віталій Ільченко,
Генеральний директор підприємства UKRAVIT

ХУАВЕЙ УКРАЇНА цінують партнерство та співпрацю з Міністерством цифрової трансформації України.

«Ми підтримуємо плани відкриття консалтингових зон для розвитку малого та середнього підприємництва. Дуже важливо розвивати навички, надавати знання та робити сучасні рішення доступними для малого та середнього бізнесу по всій Україні. Ця ініціатива відкриває можливості для розвитку підприємництва в період пандемії завдяки діяльності як в онлайн, так і офлайн, а також сприяє формуванню ефективної екосистеми в цифровому світі. Разом із партнерами ми сподіваємось, що центри підтримки малих та середніх підприємств з’являться у багатьох регіонах України».

Ма Ці,
директор ХУАВЕЙ УКРАЇНА

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт