Мінцифра і Tech StartUp School будуть розробляти освітні програми з цифрової грамотності та започаткують цифрові хаби

Прес-офіс Міністерства
31 березня 2021, 14:55
  Перегляди 1427

Міністерство цифрової трансформації України і Tech StartUp School домовились розробити та імплементувати освітні програми та курси для розвитку цифрових навичок.

А також започаткувати спеціалізовані хаби й цифрові екосистеми для стимулювання і створення цифрових інновацій та інноваційних технологічних підприємств та стартапів, розвивати проєкти інклюзивності із використанням цифрових технологій, спільно створювати контент для забезпечення розвитку інформаційного суспільства, цифрових навичок та цифрових прав громадян. 

Для цього Мінцифра підписала меморандум з Науковим парком Національного університету «Львівська політехніка». 

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що співпраця з Tech StartUp School відбудеться в рамках національного проєкту Дія.Цифрова освіта, мета якого — навчити 6 млн українців цифрової грамотності за 3 роки.   

Директор Наукового парку Національного університету «Львівська політехніка» Назар Подольчак наголосив, що інноваційна локація Львова та середовище для продукування свіжих ідей і успішних стартапів з радістю долучається до масштабного національного проєкту з розвитку цифрової грамотності. 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт