Мінцифра і MEGOGO запустили освітні подкасти про пошук роботи онлайн і перехід бізнесу в онлайн

  Перегляди 944

Міністерство цифрової трансформації України в межах національного проєкту Дія.Цифрова освіта разом із MEGOGO запустили нові освітні подкасти «Сучасне резюме та пошук роботи онлайн» і «Перехід бізнесу в онлайн». 

Подкасти можна слухати безоплатно в мобільному застосунку MEGOGO для смартфонів на базі iOS та Android, а також для автомобілів з аудіосистемою Apple CarPlay та Android Auto. Крім того, подкасти мають функцію попереднього завантаження, що дозволить прослухати контент навіть за відсутності інтернет-підключення.

Подкаст «Сучасне резюме та пошук роботи онлайн» складається з 5 епізодів:

  • Пошук роботи: як знайти посаду мрії 

  • Ефективне резюме: як зацікавити роботодавця

  • Мотивація та поради для успішних співбесід 

  • Особистий та професійний розвиток

  • Що думають роботодавці про кандидатів старшого віку?

Всю практичну інформацію для легкого та ефективного пошуку роботи надає засновниця та виконавча директорка кар‘єрного порталу Happy Monday Анна Мазур. Допомагають їй запрошені гості — В‘ячеслав Лук‘янчук і Ніна Дрозд.

Зараз В‘ячеслав працює лінкбілдером в ІТ-компанії, а Ніна — блогерка та авторка YouTube-каналу. Досвідом роботодавця поділився Дмитро Бондар, CEO ІТ-компанії, в якій працює В’ячеслав.

Подкаст «Перехід бізнесу в онлайн» складається з 3 епізодів:

  • Ключові інструменти переходу в онлайн

  • Організація віддалених бізнес-процесів

  • Бізнес-аналітика (оцінка ефективності) та юридичні аспекти переходу в онлайн

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що завдяки новим подкастам ініціатива Дія.Цифрова освіта стає доступнішою і ближчою до кожного громадянина. 

«У межах спільного проєкту з MEGOGO кількість освітніх подкастів із цифрової грамотності буде постійно поповнюватись. Це важливо для досягнення стратегічної мети — навчити 6 млн українців цифрової грамотності за 3 роки», — заявила Валерія Іонан.

«Нам вкрай важливо створювати корисні проєкти для широкої аудиторії. Наразі вже запущено шість подкастів із Міністерством цифрової трансформації України. Щоразу ми бачимо, що запит на такий контент лише зростає, а зручний аудіоформат дозволяє отримувати корисну інформацію просто і без прив’язки до місця», — додає Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку медіасервісу MEGOGO. 

Нагадаємо, влітку 2020 року Міністерство цифрової трансформації України підписало меморандум про співпрацю із MEGOGO. Серед спільних проєктів — інклюзивна адаптація освітніх серіалів із цифрової грамотності. Вже опубліковані подкасти в мобільному застосунку MEGOGO:

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт