Мінцифра готує освітній серіал для держслужбовців

Прес-офіс
17 березня 2020, 07:42
  Перегляди 2075

Відбулися зйомки освітнього серіалу з цифрової грамотності для держслужбовців. Кожен держслужбовець матиме безкоштовний доступ до серіалу на онлайн-платформі Дія.Цифрова освіта osvita.diia.gov.ua 

Після перегляду всіх серій і проходження тестів, держслужбовець навчиться спільно редагувати документи онлайн, користуватися онлайн-сервісами, налаштовувати сповіщення щодо ключових слів, створювати Google-форми, використовувати глобальні статистичні дані, застосовувати лайфхаки в користуванні електронною поштою та ефективно організовувати роботу за допомогою цифрових рішень. 

Ми робимо ставку саме на інноваційний формат навчання через розваги. У серіалі беруть участь: експерт – Букач Антоніна, тренер Google;  Роман Грищук, народний депутат України. 

Сучасні прогресивні держслужбовці, які володіють цифровими навичками – це запорука ефективного державного механізму.

Нагадаємо, що 21 січня 2020 року Міністерство цифрової трансформації запустило в тестовому режимі Національну онлайн-платформу з цифрової грамотності. А 6 лютого онлайн-платформа почала працювати офіційно. Проєкт втілено за підтримки швейцарсько-української Програми EGAP, що фінансується Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва та реалізується Фондом Східна Європа й Фондом Innovabridge.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт