Мінцифра допоможе підприємцям перевести бізнес-процеси в онлайн

  Перегляди 2681

22 грудня 2020 року Міністерство цифрової трансформації України за підтримки фінтех-компанії Moneyveo презентувало освітній серіал для підприємців «Переведення бізнес-процесів в онлайн».

Це 8 серій про те, як налагодити бізнес-процеси та роботу команди, як вдосконалити захист інформації, сформулювати правила та принципи роботи в онлайн, юридичні аспекти переходу в онлайн. 

Під час презентації керівник онлайн-складової проєкту Дія.Бізнес Андрій Ремізов зауважив, що 2020 рік показав, наскільки важливо переводити бізнес-процеси в онлайн та бути присутніми в діджиталі. 

«Мінцифра в рамках проєкту Дія.Бізнес робить все, щоб надати підприємцям якісні та корисні інструменти для розвитку бізнесу в непрості часи. Зокрема, в безкоштовній Національний онлайн-школі для підприємців на веб-сайті Дія.Бізнес кожен може подивитися освітні серіали на теми маркетингу, продажів, управління командою тощо. Новий освітній серіал розповідає про те, як перевести бізнес-процеси в онлайн, з практичними інструментами та прикладами».

Андрій Ремізов

Безкоштовно подивитися освітній серіал можна на порталі Дія.Бізнес.  

Участь у серіалі взяв топ-менеджмент компанії Moneyveo: генеральний директор Альона Андронікова, операційний директор Сергій Сінченко та директор з інформаційних технологій Григорій Лісничий. 

«Освітній серіал базується на практичних кейсах Moneyveo. Усе, що ми радимо у випусках, — втілили особисто у нашій фінтех-компанії. Впровадили віддалену роботу ще в 2017 році. Вже тоді кожен співробітник компанії мав змогу працювати дистанційно 1 раз на тиждень. І це дало нам змогу завчасно, тобто іще до карантину, організувати ефективну координацію з командою, інформаційну безпеку та відповідно налаштувати бізнес-процеси. Наразі ми удосконалили нашу діяльність і готові ділитися успішно апробованим досвідом».  

Альона Андронікова,
CEO Moneyveo 

Онлайн-трансляції презентації доступна на YouTube-каналі КабМіну

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт