Мінцифра допомагає Google популяризувати «освітній хаб для кожного» в Україні

Прес-офіс Міністерства
02 листопада 2022, 08:13
  Перегляди 1314

Сьогодні освітній хаб Google Знання запущений в Україні. Наша держава стала першою країною у світі, де було представлено локальну версію хабу. Міністерство цифрової трансформації України та національний проєкт Дія.Цифрова освіта є інформаційними партнерами хабу.

Освітній хаб допоможе будь-кому в Україні вивчати будь-що у світі незалежно від того, це знання для школи, роботи чи життя. Мета проєкту – допомогти українцям отримувати нові навички та розвивати кар'єру, а Україні – рухатися до цифровізації навчання, незважаючи на важкі часи. 

Структура хабу

Знання для школи 

Розділ “Знання для школи” містить ресурси Google, призначені для освітян, учнів та їхніх батьків, щоб відкрити нові інструменти для навчання і викладання онлайн:

Знання для роботи

Ресурси із розділу “Знання для роботи” стануть у пригоді для набуття практичних навичок, пошуку роботи та розвитку власного бізнесу. 

  • Нові цифрові можливості з Google – сайт, де зібрані навчальні ресурси від Google задля досягнення швидкого розвитку та стійкого відновлення економіки.
  • Digital Workshop – платформа для тих, хто хоче удосконалити навички роботи в інтернеті, необхідні для розвитку бізнесу, побудови кар’єри чи відчуття впевненості у власних силах.
  • Професійні сертифікати – ресурс містить гнучкі навчальні онлайн-програми, які допоможуть здобути важливі практичні навички у професіях, що користуються попитом, та отримати сертифікат про результати такого навчання.
  • Розвивайте кар’єру з Google Cloud – програма допоможе ІТ-розробникам і студентам отримати практичні та затребувані навички з основ роботи з хмарними технологіями, необхідні для розвитку кар’єри або пошуку нової роботи.
  • Google для малого та середнього бізнесу – ресурси й поради, які можуть стати в пригоді для українського бізнесу.
  •  Market Finder – безоплатний сервіс, який допомагає компаніям виходити на нові ринки, шукати клієнтів та партнерів, збільшувати експортні продажі онлайн тощо. 

Знання для життя

У розділі “Знання для життя” зібрані ресурси Google, створені щоб відкривати світ,  розвиватися та заохочувати допитливість:  

Міністерство цифрової трансформації України та національний проєкт Дія.Цифрова освіта є інформаційними партнерами хабу та допомагають популяризувати освітні ресурси для кожного в Україні.

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт