Працюємо над створенням національних консалтинг-зон для підприємців

Прес-служба
05 листопада 2019, 14:18
  Перегляди 3441

Міністерство цифрової трансформації працює над створенням консалтингових зон для підприємців мікро-, малого та середнього бізнесу, що працюватимуть в онлайн- та офлайн-режимі та будуть доступні громадянам з усіх куточків України.

Основне завдання проєкту – надавати підприємцям доступні фахові консультації з питань систематизації бізнес-процесів, фінансового управління, взаємодії з державою, психології бізнесу, hr, маркетингу та продажів, доступу до фінансування.

«Ми хочемо попросити вашої допомоги та запитати у вас, із якими проблемами в операційній роботі бізнесу ви стикаєтеся щодня. Якби ви могли сьогодні поставити будь-яке питання стосовно відкриття чи розвитку бізнесу, яке це було б питання?» – звернулася до підприємців заступниця міністра цифрової трансформації Валерія Іонан.

Упродовж двох тижнів підприємцям пропонується заповнити анкету і поділитися труднощами, проблемами та викликами, з якими вони мають справу щодня.

Результати опитування будуть використані при підготовці методичних матеріалів для навчання консультантів. Також створюється довідник кращих практик для малого і середнього бізнесу.

Консалтинг-зони для підприємців малого та середнього бізнесу допоможуть збільшити появу нових бізнесів у регіонах, кількість робочих місць, сприятимуть розвитку трансформації малого бізнесу в середній та допоможуть українським підприємцям здобути фахові знання.

Пройти опитування можно за посиланням: https://forms.gle/SUKc17CHpUxwodJR7

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт