Михайло Федоров на зустрічі з дипломатами країн G7: «Україна має стати найзручнішою державою для наших громадян»

  Перегляди 349

Технологічна галузь має стати фундаментом відновлення України після перемоги в повномасштабній війні. Про це під час зустрічі з послами країн G7 заявив Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

«Нам треба зробити спільні кроки для відновлення країни. Щоб залучати інвестиції та робити Україну найзручнішою державою для наших громадян. Під час відбудови ми будемо реалізовувати ще більш революційні проєкти. IT-сфера, технологічна галузь та  цифрова економіка мають стати одним з головних рушіїв цього процесу», — зазначив Федоров.

Також Федоров додав, що разом із розвитком технологічного майбутнього Уряд вивчає, як європейські країни відновлювалися після Другої світової війни. Також цінним став і досвід Сінгапуру в контексті швидкого економічного розвитку. Найкращі та найефективніші приклади планується застосувати і в Україні.

Саме тому наступного тижня в Лугано ми презентуємо нову ініціативу Digital4Freedom. Вона потрібна, щоб побудувати найкращу технологічну державу. Світові технологічні компанії зможуть приєднатися до будівництва цифрового майбутнього вільного світу та зробити свій внесок у розвиток цифрової України.

Представники країн G7 під час зустрічі наголосили, що вони зацікавлені досвідом України в цифровізації та кібербезпеці. А також виразили готовність допомагати та сприяти розвитку наших проєктів надалі. 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт