Made with Bravery: маркетплейс для просування українських товарів у світі та підтримки економіки України

Прес-офіс Міністерства
13 вересня 2022, 11:32
  Перегляди 1185

Україна має сміливих підприємців та першокласні бренди, про які повинен знати весь світ. Для цього запустили маркетплейс Made with Bravery. Мета якого — об'єднати українських виробників в одну спільноту і познайомити весь світ з українськими підприємцями та брендами. Частина коштів від проданих товарів буде спрямована  на відбудову України.

«Маркетплейс Made with Bravery — прекрасна можливість показати круті товари та продукти українських компаній широкому загалу. Ця платформа дозволить бізнесу масштабуватися та знаходити нових клієнтів. А це прибуток, робочі місця, можливість донатити та тримати економіку України на стабільному рівні», — зазначив Віцепрем'єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

На маркетплейсі можна здійснити покупку з будь-якого куточка світу. Це можуть бути мерч Brave, одяг та взуття, товари для дому, косметику, книги тощо. І все це від українських брендів. 

5% від кожного придбаного товару передають фандрейзинговій платформі UNITED24, які будуть спрямовані на відбудову України. А також при оплаті карткою Visa ще додатково 5% перераховують на UNITED24 на підтримку держави.

Продавати товари на маркетплейсі Made with Bravery можуть українські виробники, які відповідають окремо визначеним вимогам. Ознайомитися з ними можна за посиланням

Маркетплейс створила продуктова ІТ-компанія EVO за підтримки компанії Visa, комунікаційної агенції Banda, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства закордонних справ України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту,  національного проєкту Дія.Бізнес, Укрпошти і фандрейзингової платформи UNITED24.

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт