«Клуб Не Анонімних Блогерів» — новий освітній серіал на Дія.Цифрова освіта

Прес-офіс
16 червня 2020, 09:01
  Перегляди 1365

16 червня 2020 року Міністерство цифрової трансформації спільно з WhyNot? Enot і ТМ Ласунка презентували новий освітній серіал «Клуб Не Анонімних Блогерів».  

Участь у серіалі взяли Вова Остапчук, Джеррі Хейл, Андрій Трушковський, Діана Глостер, Слава Дьомін, Ліза Василенко, Раміна Есхакзай. 

Освітній серіал складається з 7 серій тривалістю 6-10 хвилин та охоплює теми:

  • які інструменти є для пошуку ідеї та тем для YouTube-каналу
  • як правильно працювати з контентом 
  • як поетапно створюється сценарій для відео 
  • як зробити, щоб картинка не тряслась, яка техніка є важливою 
  • монтаж, візуальні ефекти, як гратися зі звуком  
  • як розробити свій фірмовий стиль YouTube-каналу 
  • які чинники ранжування відео та як просувати відео 

Під час презентації освітнього серіалу заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан наголосила на великій меті освітніх проєктів, які розповідають, як користуватися доступними онлайн інструментами. “Ми знаємо, що YouTube є найкращою платформою, щоб спробувати себе в якості блогера та просувати свою ідею, бути затребуваним і цікавим для підписників. Серіал допоможе зробити життя комфортнішим і більш наповненим”. 

CEO рекламної агенції WhyNot? Enot Євген Таллєр підкреслив, що блогерство - це не розваги, а робота. «Це не зняти сторіз, зробити рекламу і поїхати на Балі. Це реально робота. Кожного дня треба придумувати ідеї, збирати команду, все це реалізовувати», - сказав Євген Таллєр.  

Блогер Раміна Есхакзай під час презентації освітнього серіалу заявила, що блогерство - це завжди робота над собою. «Психологічно треба бути готовим до булінгу. Чомусь ніхто не запитує, скільки мені потрібно часу треба працювати в мінус, скільки мені треба прочитати негативних коментарів і скільки мені треба працювати без похвали. Всі хочуть лише гроші та славу».   

Освітній серіал доступний для безкоштовного перегляду на платформі Дія.Цифрова освіта: https://osvita.diia.gov.ua/courses/bloggersclub 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт