Кількість працівників ЦНАП зросла до 15 тисяч

  Перегляди 1580

Мінцифра працює над тим, щоб у кожному Центрі надання адмінпослуг була достатня кількість працівників, щоб забезпечити якісний сервіс усім відвідувачам. Завдяки цьому люди не проводитимуть час у чергах, а адміністратори не будуть перевантажені та зможуть приділити більше уваги кожному українцю.

З розширенням мережі точок збільшується і кількість працівників, які допомагають людям отримувати держпослуги щодня. Завдяки цьому кількість працівників мережі ЦНАП за рік зросла на 36% і становить 15 тисяч.

Мінцифра системно навчає адміністраторів ЦНАП. Для цього ми спільно з міжнародними партнерами запускаємо онлайн-курси, створюємо навчальні матеріали, які допомагають не лише розібратися, як влаштована сфера надання адмінпослуг, а й перейняти досвід, найкращі практики та цінності. Завдяки комплексному розвитку мережі ЦНАПів зростає не тільки кількість послуг та відкритих центрів, а й кількість професіональних кадрів.

Нові цифри доводять той факт, що люди зацікавлені в цій роботі, бачать перспективи росту та хочуть пов’язати свою кар’єру з цією професією. Збільшення кількості адміністраторів дозволяє оптимально розподілити навантаження, щоб зменшити час на очікування відвідувачів у чергах та підвищити якість надання послуг. 

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт