Innovation Day. Мінцифра – партнер Програми з розвитку молодіжного підприємництва

Прес-офіс
10 березня 2020, 16:37
  Перегляди 1233

10 березня 2020 року Мережа академічних бізнес-інкубаторів YEP за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та Міністерства закордонних справ Естонії провела Innovation Day. Під час заходу оголосили про старт весняного сезону навчання на Програмі з розвитку молодіжного підприємництва – YEP!Starter. Міністерство цифрової трансформації підтримало YEP!Starter виступило партнером проєкту.                                                                                       

Заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан виступила перед учасниками програми з підприємництва: «Розвиток підприємництва – один із наших пріорітетів. Ми вже створили онлайн-чат підтримки підприємців. Є робоча група підприємців при Мінцифрі, де систематично обговорюються проблеми та шукаються шляхи їх вирішення. Нещодавно запустили проєкт Дія.Бізнес, який передбачає онлайн-платформу та мережу офлайн-хабів. Перший офлайн-хаб для підприємців планується відкритити в кінці квітня в Харкові. До кінця року буде три таких хаби. Також ми працюємо над розбудовою еко-системи для підприємців». 

Валерія Іонан звернулась до молодих підприємців: «Ви на початку свого шляху. Ніколи не опускайте руки. Попостійно навчайтесь і дивіться навколо. YEP!Starter дає найцінніше, що може бути – будь-який бізнес взлетить, коли поруч із вами правильні люди».
YEP!Starter – це можливість для українських молодих стартапів пройти 3 місячну інкубаційну програму зі своєю ідеєю та перетворити її на власну справу за підтримки досвідчених менторів-практиків. Резиденти отримують менторську підтримку від експертів з міжнародних та українських компаній, зокрема, CISCO, OKKO, ERC, Axon Partners та багато інших.

Цього року організатори YEP!Starter відібрали для навчання на безкоштовній програмі 50 стартапів з близько 300 отриманих заявок з більше ніж 40 університетів з усієї країни.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт