Двері центру Дія.Бізнес у Миколаєві відсьогодні відкриті для кожного підприємця

Прес-офіс
09 листопада 2020, 13:12
  Перегляди 1753

Національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес, ініційований Міністерством цифрової трансформації України, офіційно відкрив свій другий центр підтримки підприємців разом із консалтинговою зоною для представників мікро-, малого та середнього бізнесу 9 листопада 2020 року в Миколаєві. 

Підприємці зможуть отримати фахові консультації з питань створення бізнес-плану, систематизації бізнес-процесів, фінансового менеджменту, HR, маркетингу, продажів, юридичної підтримки тощо. Крім отримання консультацій, підприємці зможуть проходити навчання офлайн чи у змішаному форматі, взяти участь у бізнес-конференціях та освітніх заходах, використовувати простір для власних подій, тестувати свій продукт на pop-up-локації перед виходом на ринок.

Під час офіційного відкриття центру Дія.Бізнес Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров підкреслив, що один із пріоритетів Мінцифри — розвиток українського бізнесу.

«Ми хочемо побудувати цифрову країну, в якій основним джерелом розвитку будуть підприємці. Ми хочемо, щоб наша країна була країною підприємців. І ми все для цього робимо. Ми запустили найшвидшу реєстрацію бізнесу в світі», — заявив Михайло Федоров. 

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан наголосила, що Дія.Бізнес — це національний проєкт з розвитку підприємництва, який має на меті збільшити кількість зареєстрованого бізнесу в Україні.

«Існує онлайн-платформа Дія.Бізнес — one stop shop для підприємця, а також офлайн-компонент проєкту — центри підтримки підприємців по всій країні. Ми плануємо, що протягом наступних трьох років такі центри будуть відкриті в кожному місті з населенням 50.000 і більше громадян», — заявила Валерія Іонан. 

Адреса центру Дія.Бізнес у Миколаєві: вул. Шевченка, 59/3.

Центр у Миколаєві створено за підтримки ГО Майбутнє Миколаєва та Всеукраїнської Асоціації Фінансових Компаній (ВАФК). Технічний партнер проєкту — ХУАВЕЙ УКРАЇНА. 

Голова правління Всеукраїнської асоціації фінансових компаній Ганна Замазєєва запевнила, що центр Дія.Бізнес обов’язково стане магнітом для майбутніх та вже досвідчених підприємців із самого Миколаєва, маленьких міст і найменших сіл.

Голова правління громадської організації «Майбутнє Миколаєва» Тетяна Домбровська заявила, що центр Дія.Бізнес допоможе активізувати нові напрямки підприємництва у Миколаєві, дасть поштовх для розвитку малого та середнього бізнесу. 

Директор ХУАВЕЙ УКРАЇНА Ма Ці:

«Відкриття центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес стало ще одним практичним кроком на шляху до розвитку екосистеми цифрової економіки України. Ця ініціатива відкриває можливості для малого та середнього бізнесу в нових умовах, оскільки такі підприємства мають важливе значення для забезпечення економічного зростання, інновацій та створення робочих місць».   

Керівник центру Дія.Бізнес у Миколаєві Роман Пашнєв наголосив, що це подвійна перемога — по-перше, з'явилася локація, яка не має аналогів у місті, по-друге, Миколаїв є другим містом в Україні, де відкривається центр Дія.Бізнес 

Також у день офіційного відкриття центру Дія.Бізнес відбулись практичні лекції від в.о. директора державної установи «Офіс з просування експорту в Україні» Тетяни Міськової, керуючої партнерки Synergy Universe/Synergy Development Consulting Світлани Олєйнікової та засновника і генерального директора YEP Андрія Заікіна. 

Онлайн-трансляція офіційного відкриття центру Дія.Бізнес доступна на Facebook-сторінці Дія.Бізнес.

Нагадаємо, що 1 липня 2020 року перший в Україні центр підтримки підприємців Дія.Бізнес запрацював у Харкові. Також можливість безкоштовних консультацій підприємців доступна в онлайн-форматі на порталі Дія.Бізнес

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт