Долучайтесь до розробки концепції реформування IT-освіти в Україні

  Перегляди 1021

Глобальне завдання Мінцифри — побудова цифрової держави. Основа ж кожної держави — її громадяни — освічені, сучасні та успішні. Тому, крім покращення умов для розвитку технологічних галузей та створення цифрових продуктів, Мінцифра фокусується на розвитку IT-освіти.

За ініціативи Віцепрем’єр-міністра — Міністра цифрової трансформації Михайла Федорова Мінцифра спільно з МОН розпочали процес розробки концепції реформування IT-освіти в Україні. 

Уже створено робочу групу, до якої увійшли представники Мінцифри, МОН, Офісу Президента, ВРУ, бізнес-асоціацій та ІТ-об’єднань, кластерів та громадських організацій зі всієї України. Вона працюватиме над розробкою пропозицій щодо модернізації системи підготовки ІТ-фахівців у закладах вищої і загальної середньої освіти та необхідних проєктів нормативно-правових актів.

Разом із представниками ІТ-індустрії на платформі Центру економічного відновлення

проведемо аналіз потреб ринку та знайдемо шлях найбільш ефективного реформування IT-освіти в Україні. 

До розробки концепції реформи IT-освіти може долучитись кожен. Надсилайте свої пропозиції та ідеї через відкритий опитувальник https://forms.gle/6j7GWGTp7ziFyYfz7  або на адресу it_osvita@thedigital.gov.ua. Ваші відповіді сприятимуть розробці дорожньої карти реформи. 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт