До проєкту Дія.Бізнес долучається ЮФ «Василь Кісіль і Партнери»

Прес-офіс
30 липня 2020, 12:42
  Перегляди 781

30 липня 2020 року Міністерство цифрової трансформації України підписало меморандум з юридичною фірмою «Василь Кісіль і Партнери».

Партнерство передбачає: 

  • інформаційну допомогу в розвитку порталу Дія.Бізнес  
  • проведення серії безкоштовних вебінарів для підприємців
  • організацію воркшопу в Центрі підтримки підприємців Дія.Бізнес у Харкові
  • підтримку у пошуку партнерів для відкриття Центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес у містах України

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан наголосила, що долучення відомої юридичної компанії до Національного проєкту з розвитку підприємництва Дія.Бізнес відкриє ще більше можливостей для українського бізнесу. «Ми вже запланували конкретні перші кроки у співпраці — створити нові освітні продукти для підприємців на юридичну тематику».  

Андрій Стельмащук, керуючий партнер «Василь Кісіль і Партнери», підкреслив готовність до взаємодії як в онлайн, так і в офлайн площинах: «Ми готові активно долучитися до проєкту Дія.Бізнес та поділитися нашою експертизою з юридичних питань, щоб підтримати українських підприємців». 

Нагадаємо, 1 липня 2020 року Національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес, ініційований Міністерством цифрової трансформації України, офіційно відкрив свій перший Центр підтримки підприємців разом із консалтинговою зоною для представників мікро-, малого та середнього бізнесу в Харкові.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт