Для вчителів підготували освітній серіал про інтерактивне навчання

Прес-офіс
14 липня 2020, 09:48
  Перегляди 2140

15 липня 2020 року Міністерство цифрової трансформації України спільно з АСБІС-Україна та Ліко-школою та Майкрософт Україна презентуватимуть освітній серіал для вчителів «Інтерактивне навчання: інструменти та технології для цікавих уроків».

Участь у презентації освітнього серіалу візьмуть:

  • Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції 
  • Олена Кухаревська, директор Ліко-Школи
  • Віталій Мельниченко, директор АСБІС-Україна
  • Ніна Кутузова, координатор освітніх програм Майкрософт в Україні
  • Співачка Мята

Онлайн-трансляція презентації розпочнеться в середу, 15 липня, об 11:00 на YouTube-сторінці Кабміну https://bit.ly/YouTube_Government   

Журналісти можуть поставити запитання спікерам. Для цього необхідно заповнити форму https://forms.gle/BtZvgSZ8kBByk1bM8 

Відповіді будуть надані учасниками презентації під час прямої трансляції.

Нагадаємо, Мінцифра почала співпрацю із АСБІС-Україна та Ліко-школою. Мета співпраці — зробити сучасні технології більш доступними та зрозумілими для широкого кола людей. 

Проєкт підтримали провідні виробники техніки для організації інтерактивної та дистанційної взаємодії – Apple, Logitech, Prestigio, офіційним дистриб’ютором продукції яких є компанія АСБІС-Україна.

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua 

Ліко-школа (Liko-school) – приватна школа повного циклу (1-11 клас).  Освітнє середовище, побудоване за авторським системним профорієнтаційним підходом, в якому присутній принцип вибору, закладені маршрути розвитку дорослих представників команди, які, у свою чергу, задають тон учням. Простір, в якому діти мають можливість зростати освіченими людьми, вміють ставити цілі та досягати результату, мріяти, освоювати нові сфери знань і діяльності.

Більше інформації: https://liko-school.kiev.ua/

Microsoft - забезпечує умови для цифрової трансформації в епоху «інтелектуальної хмари» та «інтелектуальних технологій». Місія компанії — дати можливість кожній людині та організації на планеті досягти більшого.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт