Дія.Цифрова освіта долучається до світового рекорду в категорії «Найдовша онлайн-трансляція» зі збором донатів на благодійність

Прес-офіс Міністерства
22 листопада 2021, 12:30
  Перегляди 1007

Міжнародна професійна кіберспортивна організація Cyber Universe встановить рекорд світу з найтривалішої онлайн-трансляції! Програмний партнер — національний проєкт Дія.Цифрова освіта.

Стрім триватиме рівно 30 днів, а це 720 годин ефіру в режимі non-stop. Головною метою проєкту є надання можливості молоді отримати професійні навички, популяризація кіберспорту і стрімінгу в Україні та привернення уваги до прогресивних професій. 

У межах стріму щодня о 16:00 з 22 листопада до 18 грудня 2021 року відбуватимуться діалоги про технології від команди Дія.Цифрова освіта, із залученням експертів, блогерів та зірок з різних сфер діяльності, від кіберспорту, маркетингу й до шоу-бізнесу. 

Певні дні Благодійного стріму будуть тематичними. Навколо одного обраного питання будуватиметься ефір протягом доби. Аудиторія матиме можливість поставити свої запитання протягом ефіру. До трансляції буде залучено молодих та перспективних, українських стрімерів з метою надання їм платформи для розвитку, а також задля популяризації кіберспорту в Україні. 

Стрім доступний за посиланням https://www.twitch.tv/cyberuniverseua 

Усі кошти, залучені за допомогою донатів, будуть направлені в Фундацію Дарини Жолдак на підтримку і навчання талановитих підлітків у складних життєвих обставинах.

Проєкт повністю організували студенти Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. Співзасновниками і керівниками цього проєкту є Пімкін Павло і Петренко Володимир. Вони думали над тим, як привернути увагу до проблеми освіти України, – і знайшли вихід. 

Завдяки Фундації Дарини Жолдак проєкт має можливість надати шанс особам у складних життєвих обставинах, а також залучити населення України до благодійності. Усі зібрані кошти з донатів будуть направлені в Фундацію Дарини Жолдак на навчання підлітків у складних життєвих обставинах.

Трансляція проводиться в публічному місці в центрі Києва на вітрині магазину електротехніки “Цитрус” за адресою вул. Велика Васильківська, 8. 

Партнери проєкту:

Генеральний партнер — Цитрус

Програмний партнер діалогів про технології — Дія.Цифрова освіта 

Партнер із технічного обладнання — Artline

Food-партнер — мережа ресторанів Gastrofamily

Інші партнери — Uklon, 7 Mountains

 

Більше про проєкт: www.instagram.com/cyberuniverse.ua 

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт