Дія.Бізнес і WIN-WIN Club починають співпрацю для розвитку цифрової економіки та електронної комерції

18 березня 2021, 08:24
  Перегляди 2021
  Перегляди 2021

Національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес і закритий клуб для підприємців WIN-WIN Club починають співпрацю в сфері розвитку цифрової економіки та електронної комерції для бізнесу.

Для цього Міністерство цифрової трансформації України підписало меморандум про співпрацю з Громадською організацію «ВІН ВІН КЛАБ».

«Дія.Бізнес — це проєкт із розвитку підприємництва, зокрема, інноваційного. Ми створюємо для українських підприємців безкоштовні можливості для розвитку бізнесу, інформуємо про доступні цифрові інструменти та сервіси. Співпраця з WIN-WIN Club дасть підприємцям нові можливості для розвитку електронної комерції та допоможе використовувати сучасні технологічні рішення в підприємницькій діяльності»
Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан

Директор Громадської організації «ВІН ВІН КЛАБ» Віталій Лубінець зазначив, що WIN WIN CLUB — це закритий клуб підприємців. Мета клубу — створити спільноту активних підприємців, об'єднаних спільними поглядами, цілями та цінностями.

«Співпраця з Міністерством цифрової трансформації надає учасникам клубу додаткові можливості, а також шляхом об'єднання зусиль та досвіду досягти цілей, що сприяють розвитку та популяризації підприємництва в Україні»
Віталій Лубінець

Співпраця в межах меморандуму передбачає: 

  • реалізацію спільних проєктів, спрямованих на розвиток електронної комерції та підтримки підприємництва в Україні;

  • підвищення інвестиційної та інноваційної привабливості технологічних рішень партнерів;

  • спільні проєкти в сфері застосування інноваційних технологічних програм з автоматизації виробничих галузей, спрямованих на підвищення їх конкурентоздатності;

  • проведення спільних освітніх подій у центрах підтримки підприємців Дія.Бізнес.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт