CDTO Campus: Мінцифра разом з партнерами готує майбутніх лідерів цифрової трансформації для державного сектору

Прес-офіс Міністерства
27 листопада 2023, 15:06
  Перегляди 980

Щоб кожна держструктура, громада чи місто могли самостійно керувати процесами цифрової трансформації, необхідні люди з лідерським потенціалом, управлінськими  здібностями та ІТ-бекграундом. Тому Мінцифра разом з партнерами запускає національний проєкт з навчання майбутніх лідерів державної цифрової трансформації — CDTO Campus. 

Презентація проєкту відбудеться 28 листопада о 17:00. 

CDTO Campus — це освітній проєкт, який пропонує довготривалі та короткотермінові програми як для наступного покоління лідерів цифрової трансформації, що вирішили змінити кар’єрну траєкторію та перейти з громадського чи приватного сектору на державну службу, так і для досвідчених CDTO, які мають постійно покращувати свої знання та навички. Навчальні програми побудовано на міжнародному та українському досвіді, який є унікальним, що дасть змогу студентам розвинути реальні практичні навички.

Серед лекторів — експерти з реальним досвідом у цифровій трансформації держсектору.

Головна мета проєкту — забезпечити державу кваліфікованими фахівцями для реалізації цифрових реформ. Довгострокова ціль CDTO Campus — не лише ділитися українськими GovTech-рішеннями зі світом, а й завдяки кваліфікованим кадрам побудувати найзручнішу цифрову державу у світі, забезпечити швидкість цифрових реформ та покриття цифровою інфраструктурою й послугами як на національному, так і на регіональному рівнях.

Під час презентації спікери розкажуть про можливості та методологію освітніх програм, а також розкриють, як побудовані програми навчання та хто зможе взяти в них участь.  

Долучитися до онлайн-трансляції можна на YouTube-каналі або Facebook-сторінці Мінцифри.

CDTO Campus втілюється Фондом Східна Європа, фінансується Visa Foundation, Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та підтримується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, у співпраці з Digitality GovTech Centre of Excellence, під патронатом Міністерства цифрової трансформації України.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт