14 блогерів і експертів взяли участь у новому освітньому серіалі на Дія.Цифрова освіта

Прес-офіс
29 травня 2020, 15:00
  Перегляди 4470

29 травня 2020 року Міністерство цифрової трансформації України та Senate Agency, за підтримки бренду Gelius, презентували освітній серіал «TikTok/Instagram/Facebook: як залишатись в тренді в 2020».   

Освітній серіал складається з 8 серій тривалістю 4-12 хвилин, впродовж яких ви розберетесь, як без професійних навичок створювати якісні фото та відео, чому ТікТок змусив танцювати весь світ, що таке таргетована реклама, як за допомогою лише смартфону заробляти гроші, як соціальні мережі змінили правила бізнесу. 

Під час презентації освітнього серіалу заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан зауважила, що спершу проєкт Дія.Цифрова освіта допомагав опоновувати цифрові навички людям поважного віку. Тепер проєкт готовий боротися і за увагу молоді. Це перший освітній серіал на платформі Дія.Цифрова освіта, в якому взяли участь дуже багато блогерів. 

В освітньому серіалі взяли участь 14 блогерів і експертів: Марина Ковтун, Лера Дідковська, Андрій Трушковський, Валерія Толочина, Роман Свечкоренко, Дмитро Дір, Юрій Петров, Сергій Леско, Роман Кондратюк, Олексій П’ятниця, Даниїл Пономаренко та інші. 

Співзасновник Senate agency Сергій Леско запевнив, що знання, отримані після перегляду освітньому серіалу, допоможуть допоможуть стати SMM-менеджером або розпочати свій власний блог у соцмережах. 

Співзасновник Senate agency Роман Кондратюк вважає блогінг повноцінною професію. «Блогінг — це повноцінна робота. Це не просто щось сказати на камеру. Це планування, аналіз  ринку, розуміння, про що ти хочеш розказувати людям», — підкреслив Роман Кондратюк.  

«У TikTok майже всі користувачі на одному рівні, незалежно від віку та статусу. Коли ти додаєш до своїх дій креативну ідею, робиш від серця, це створює вау-ефект. І це побачить весь світ», — прокоментував засновник бренду Gelius Олексій П’ятниця. 

Безкоштовно переглянути освітній серіал можна на платформі Дія.Цифрова освіта.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт