11 українських стартапів представили Україну на масштабній міжнародній конференції OMR Festival 2023

  Перегляди 527

9 та 10 травня Німеччина вкотре вітала лідерів з усього цифрового та маркетингового простору на OMR фестивалі в Гамбурзі. 

Протягом двох днів, сповнених панельних дискусій, переговорів та пітчингу, ключові гравці індустрії та міжнародні зірки взяли участь у виставці, що зібрала найбільш актуальні та мотивуючі тренди цифрового маркетингу.

Понад 70 000 відвідувачів з різних куточків світу, 1000 експонентів, 7 сцен, 240 майстер-класів, більш 150 екскурсій та 100 супутніх заходів — таким учасники запам’ятали цьогорічний фестиваль у Гамбурзі.

До складу української делегації увійшли: GIOS, Releaf Paper, LetsData, YouScan, CASES, MELT WATER CLUB, Dooozen.io, MISU, UBOS.tech, Uspacy та Revisior! 

Наші стартапи презентували представникам інноваційної екосистеми: 

  • MELT WATER CLUB запітчив меру Гамбурга Петеру Ченчеру
  • Засновниця освітнього стартапу GIOS презентувала свій продукт на 5050 stage для понад 1000 слухачів. Переглянути виступ можна за посиланням: https://www.youtube.com
  • СЕО Releaf Paper виступив на головній сцені конференції та закликав всіх інвестувати в українські стартапи!

Організаторами делегації виступили Український фонд стартапів у партнерстві з HIW Hamburg Invest за сприяння Міністерства цифрової трансформації України та Генерального консульства України в Гамбурзі.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт