Жителі тимчасово окупованого Криму можуть подати звернення до Президента України

  Перегляди 1308

У центрах надання адміністративних послуг Херсонщини, що розташовані в сервісних зонах КПВВ «Чонгар» та «Каланчак», які межують з ТОТ АР Крим, з’явилася можливість подання звернень до Президента України.

На рецепціях у приміщеннях віддалених робочих місць ЦНАПів Новотроїцької та Чаплинської селищних рад у сервісних зонах КПВВ «Чонгар» та «Каланчак» розміщено планшети з відкритою сторінкою Офіційного інтернет-представництва Президента України, де кожен охочий може реалізувати своє право на звернення. Про це поряд із планшетами також розміщено відповідне письмове оголошення.

«Відсьогодні з метою підвищення соціальної згуртованості та захисту конституційних прав, у тому числі громадян України, які проживають на тимчасово окупованих територіях України, кожен охочий особисто може звернутися до Президента України в ЦНАПах, які межують з ТОТ АР Крим», — прокоментував заступник голови Херсонської ОДА з цифрової трансформації та цифровізації (CDTO) Павло Кулик. 

Також інформуємо, що мешканці ТОТ АР Крим та прилеглих до сервісних зон КПВВ «Чонгар» та «Каланчак» територій мають можливість скористатися онлайн-записом для отримання адміністративних послуг та стати в електронну чергу:

- до ЦНАПу на КПВВ «Чонгар»

- до ЦНАПу на КПВВ «Каланчак»

- або через офіційний вебсайт ОДА

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт