Віталій Власюк — новопризначений СDTO Хмельниччини

  Перегляди 178

Новий заступник з цифрової трансформації Хмельницької ОВА сприятиме підвищенню доступності електронних послуг на Хмельниччині.

Крім цього, Віталій опікуватиметься діджиталізацією системи охорони довкілля регіону. 

«Цифровізація повинна охоплювати всі аспекти життя громадян. Вона має бути доступною, зрозумілою та максимально корисною для кожного. Вірю, що мій досвід допоможе втілити ще більше цифрових ініціатив та проєктів, що у свою чергу розкриє потенціал Хмельниччини та зробить її привабливою для інвестицій», — підкреслив Віталій Власюк, новопризначений CDTO Хмельницької ОВА.

Ключовими завданнями для нового Хмельницького CDTO стануть:

  • використання в кожній громаді Хмельниччини системи електронного документообігу, що забезпечить підвищення продуктивності, спрощення доступу до документів та швидкість їх обробки
  • застосування електронних журналів у всіх школах області
  • запровадження цифрового урядування
  • підвищення сталості та якості зв’язку в регіоні
  • впровадження мобільного застосунку охоронних зон Хмельницької області для збереження об’єктів Червоної книги України та біорізноманіття у лісах. Застосунок міститиме інформацію про рослини регіону, а також дії, заборонені в цій місцевості

Віталій Власюк — адвокат, кандидат юридичних наук. Був заступником голови Київської ОВА та радником Міністра охорони здоров’я.

Досвід у сфері діджитал Віталій отримав на Київщині, де опікувався цифровізацією закладів охорони здоров’я, зокрема, встановленням ПЗ, необхідного для деталізації показників ефективності лікарів. 

Нагадаємо, раніше на Хмельниччині реалізували низку цифрових проєктів, серед яких:

  • Проєкт зі спеціального обладнання для надання послуг ГСЦ МВС, який спростив реєстрацію/перереєстрацію транспортних засобів та обмін посвідчення водія
  • Інтерактивна карта потреб ВПО, що забезпечила якісну комунікацію між громадами та благодійними організаціями
  • Чатбот «Ветеран Хмельниччини», створений для спрощення пошуку інформації щодо соціальних виплат, юридичної допомоги, працевлаштування, лікування тощо.

Хмельниччина стала 17 регіоном, де в обласних військових адміністраціях призначили CDTO, які продовжують цифрову трансформацію регіонів, щоб покращувати щоденне життя кожного українця. Цифровий розвиток всіх галузей суспільного життя, починаючи з освіти, закінчуючи туризмом, залишається пріоритетом для Мінцифри, адже ми прагнемо зробити всі процеси ефективнішими, прозорішими і швидшими.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт