Відкрили 22-й Дія.Центр в Україні та четвертий на Львівщині

  Перегляди 861

Мінцифра відкрила новий Дія.Центр у Новояворівську. Завдяки цьому 52 тисячі українців отримали доступ до сучасного держсервісу.

Дія.Центр — сучасний простір із комплексом усіх необхідних держпослуг та різноманітних додаткових сервісів для українців. Місце, де за один візит можна вирішити всі свої запити.

У новояворівському Центрі доступні найпопулярніші адміністративні послуги, зокрема послуги у сфері ДРАЦС, бізнесу та нерухомості, земельних відносин та адміністративні послуги соціального характеру. 

Приміщення Центру інклюзивне, має ігровий простір для дітей. Крім цього, у Дія.Центрі українці можуть скористатися комп'ютером із доступом до порталу Дія. Адміністратори Центру допоможуть та підкажуть, як отримати потрібну послугу онлайн. Це дозволить багатьом людям у майбутньому отримувати послуги самостійно та покращить цифрові навички громадян.

Мінцифра працює над тим, щоб вже найближчим часом Дія.Центри були в кожній області. Будь-який ЦНАП може стати частиною мережі Дія.Центрів, якщо відповідатиме 12 критеріям якості. 

Нагадаємо, що торік 188 громад отримали державну підтримку на розвиток мережі ЦНАП у розмірі 231 млн грн. Дізнатися, як отримати фінансування на створення або модернізацію ЦНАП цього року, можна на платформі Дія.Центрів.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт