На Черкащині планують запустити інвестиційний маркетплейс для громад

прес-офіс Міністерства
26 листопада 2021, 10:58
  Перегляди 933

ГО Digital Cherkasy планує розробити новий цифровий інструмент для залучення інвестицій у межах проєкту «Інвестиційний маркетплейс територіальних громад Черкащини». 

Для економічного розвитку громад Черкащини необхідно залучати інвестиції в регіон. Відсутність інвестицій та бізнес-інфраструктури безпосередньо впливає як на рівень розвитку місцевого підприємництва, так і на рівень розвитку територіальних громад Черкаської області. 

Тому Digital Cherkasy розробляє нову зручну інвестиційну онлайн-платформу. Вона буде необхідна для:

  • підтримки онлайн-діалогу з місцевим бізнесом та інвесторами;

  • проведення аудиту потенційних об'єктів для інвестування;

  • підвищення інвестиційної привабливості громад.

Платформа стане пілотною ініціативою зі стимулювання B2B-взаємодії та побудови ефективних інвестиційних відносин у час цифрової трансформації.

Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації України з питань євроінтеграції розповіла про свої сподівання щодо запуску інвестиційного маркетплейса Черкащини: «Я маю надію, що ініціатива дасть імпульс регіональній та локальній цифровізації та стане взірцем для інших регіонів».

Програма U-LEAD також підтримала цифровізацію в Черкасах. Андрей Хорват, заступник директора Програми U-LEAD від GIZ, наголосив, що ініціатива є прекрасним прикладом для представлення всіх переваг і можливостей такого інструменту з метою місцевого розвитку та залучення інвестицій.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт