Дніпропетровщина отримала відзнаку на саміті в Кореї за ініціативу «Партнерство “Відкритий уряд”»

  Перегляди 1091

Дніпропетровська область отримала відзнаку Координаційної ради ініціативи ПВУ за значний особистий внесок у впровадження та розвиток в Україні ініціативи «Партнерство “Відкритий уряд”». Область стала однією з учасниць першої хвилі з реалізації плану дій українського уряду щодо впровадження технологій електронного урядування та демократії.

Завдяки ефективній співпраці Дніпропетровщина запровадила «Регіональний віртуальний офіс електронних адміністративних послуг Дніпропетровської області» — сервіс з електронної взаємодії всіх ЦНАП регіону, ключових суб’єктів надання адміністративних послуг, громадян та підприємців.

«Успішне впровадження у 2011 році проєкту на базі ЦНАП м. Дніпра стало серйозним поштовхом для тиражування цього досвіду на інші центри регіону, що своєю чергою дало змогу Дніпропетровщині стати єдиним регіоном України, де технології електронного урядування у сфері надання адміністративних послуг використовувалися в масштабах всієї області. Нас дуже тішить визнання успіху Дніпропетровщини та отримання цієї відзнаки від всієї спільноти. І щиро дякую кожному, хто доклав зусиль для здобуття цієї нагороди», — зазначив заступник голови Дніпропетровської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Іван Начовний.

У серпні 2013 року Віртуальний офіс був визнаний переможцем у першому Національному конкурсі впроваджених проєктів у сфері електронного урядування на регіональних рівнях у номінації «Електронні сервіси».

Наразі в системі налічується 63 ЦНАПи, працюють 562 адміністратори та 729 суб’єктів надання адміністративних послуг та їхніх представників, зареєстровано понад 10 000 особистих кабінетів та понад 2 млн адміністративних справ.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт