Зручні державні сервіси: 25 громад отримають обладнання для надання адмінпослуг та видачі паспортів

  Перегляди 775

Завдяки проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» 25 територіальних громад з пʼяти областей отримають мобільні кейси для проведення виїзного обслуговування українців. 

Це допоможе зробити адміністративні послуги максимально близькими та доступними для людей. Команда Мінцифри активно працює над тим, щоб якість сервісу у ЦНАП відповідала вимогам відвідувачів. 

Мобільні кейси передадуть у користування 25 територіальним громадам:

Крім того, п’ять громад вже отримали робочі станції для надання послуг та видачі паспортів. У першу чергу їх передали до віддалених від великих міст громадам, де проживає велика кількість внутрішньо переміщених осіб. 

Обладнання передано в громади:

У наступному році Проєкт також допоможе навчити команди ЦНАПів користуватися переданим обладнанням. 

Закупівля обладнання та навчання персоналу адміністративних центрів з його користування відбувається в межах проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується GIZ Ukraine, за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт