Жінки в бізнесі: запрошуємо переглянути фінал освітньо-грантової програми «Початок»

  Перегляди 369

26 лютого о 12:30 відбудеться фінальний Grand Pitch Day у межах освітньо-грантової програми «Початок», що була створена для майбутніх та досвідчених підприємиць.

Мета програми — допомогти жінкам здобути необхідні бізнес-знання, отримати менторську, психологічну підтримку та можливість залучити фінансову допомогу за результатами навчання.  

Участь в онлайн-лекторії взяли понад 3 700 підприємниць. Наступний етап проєкту проходив на базі 10 центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес у Бучі, Одесі, Ужгороді, Кременчуці, Кривому Розі, Полтаві, Луцьку, Тернополі, Рівному, на базі КНУ ім. Т. Шевченка в Києві. За результатами навчання 200 учасниць отримають до $3 000 на розвиток власної бізнес-ідеї чи нового для себе напряму діяльності.

Під час Grand Pitch Day представниця кожного центру з найвищим балом матиме змогу представити журі власний бізнес-концепт та поборотись за додаткове фінансування. Партнери проєкту передбачили ще два гранти до $5 000 кожен на впровадження нових напрямів. 

Серед членів журі Grand Pitch Day: 

  • Асліхан Озчан, спеціалістка з питань планування та партнерства, ООН Жінки в Україні
  • Євгенія Клепа, директорка з партнерств та інновацій SET University
  • Валерія Чачибая, продюсерка Forbes Ukraine
  • Антон Шулик, фінансист, підприємець та співзасновник платформи fint8.

Долучитися до онлайн-трансляції можна на YouTube-каналі Дія.Бізнес

Запрошуємо представників медіа акредитуватися за посиланням до 23 лютого 13:00 — https://forms.gle/M3udEkrd1scncbvP7   

Освітньо-грантову програму Початок втілює мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту за підтримки UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні та Уряду Японії.

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт