Запрошуємо представників ЗМІ на пресконференцію з нагоди запуску послуги 2в1: перше оформлення паспорта та номера платника податків

Прес-офіс
27 травня 2020, 12:40
  Перегляди 1682

Запрошуємо представників ЗМІ на пресконференцію з нагоди запуску послуги 2в1: перше оформлення паспорта та номера платника податків.

Дата: 28 травня (четвер), 12:00

Локація: Документ-сервіс Готово (вул. Генерала Алмазова, 11)

Спікери:

  • Віцепрем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров;
  • Голова ДМС Максим Соколюк;
  • Заступник голови ДПС Михайло Тітарчук.

Цього року понад 400 000 дітей в Україні вперше оформляють паспорт. Для того, щоб їм отримати ID-картку з номером платника податків, спершу необхідно відвідати Центр обслуговування платників податків та подати заяву на призначення номера платника податків. А після його отримання – звернутися до відділу ДМС за оформленням паспорта.

Запуск послуги 2в1 зменшує бюрократичне навантаження на громадян, мінімізуючи кількість візитів до держорганів. Відтепер діти при досягненні 14 років можуть одночасно отримати паспорт та номер платника податків, витративши до 15 хв на заповнення заяви.

Під час пресконференції представники ЗМІ зможуть переконатися в спрощенні процедури надання такої послуги дітям 14 років.

Просимо акредитуватися на захід за посиланням: https://forms.gle/FLh941Zvg3s4Y5UJ7. Акредитація обов’язкова і триває до 27 травня 20:00.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт