За підтримки Мінцифри відбудеться мапатон Digital Cherkasy

  Перегляди 1441

Лабораторія інноваційного розвитку ПРООН в Україні разом із проєктним офісом Digital Cherkasy за підтримки Міністерства цифрової трансформації України організовують “Відкритий мапатон: Digital Cherkasy”. 

Захід збере спільноту активних редакторів мап, а також всіх зацікавлених, щоб зробити доступними геопросторові дані Черкащини. 

Мета Відкритого мапатону — покращити інформацію про туристичну Черкащину та показати доступні пішохідні об’єкти Черкас завдяки картографічним сервісам  OpenStreetMap та Mapillary.  

У фокусі Мапатону такі об’єкти: http://u.osmfr.org/m/666137/

До участі запрошуються всі охочі, незалежно від рівня підготовки: редактори мап із будь-якої частини України, а також велосипедисти, автомобілісти, студенти, школярі та всі зацікавлені жителі Черкащини, туристи або відвідувачі регіону. 

На Відкритому мапатоні ви: 

  • приєднаєтеся до спільноти активних маперів, щоб дослідити Черкащину разом;
  • навчитеся створювати фотопослідовності за допомогою Mapillary та наносити інформацію на OpenStreetMap;
  • відвідаєте цікаві місця Черкащини;
  • позмагаєтеся за цікаві призи (про умови конкурсу дізнавайтеся після реєстрації!) 

Мапатон пройде в інтерактивному форматі 25 жовтня — 20 листопада 2021 року.

Детальна інформація про хід мапатону буде надана зареєстрованим учасникам до 25 жовтня 2021 року. Реєстрація 👉 https://bit.ly/OpenMapathon

Також запрошуємо долучатися до координаційного телеграм-чату https://t.me/openmapathon Тут ви дізнаватиметеся все про правила участі у Мапатоні, хід мапатону, методи зйомки та умови конкурсу! 

Відкритий мапатон: Digital Cherkasy організовують Лабораторія інноваційного розвитку ПРООН в Україні разом із проєктним офісом Digital Cherkasy за підтримки Міністерства цифрової трансформації України. Партнери заходу Черкаська міська рада та Черкаська обласна державна адміністрація.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт