YouControl надаватиме безоплатні консультації підприємцям у межах проєкту Дія.Бізнес

  Перегляди 1521

Компанія YouControl долучається до розвитку національного проєкту з розвитку підприємництва Дія.Бізнес, ініційованого Міністерством цифрової трансформації. 

Для цього підписали меморандум та домовились співпрацювати в напрямах:

  • сприяння підвищенню ефективності функціонування галузі інформаційних технологій
  • розвиток напрямів у сфері відкритих даних шляхом надання консультаційної підтримки підприємцям з питань аналізу відкритих даних
  • сприяння розвитку інформаційного суспільства 
  • розміщення спільного контенту та колонок від експертів у сфері відкритих даних для бізнесу на вебпорталі Дія.Бізнес.

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що експертиза компанії YouControl стане підсиленням для консультативної підтримки малого та середнього бізнесу, яка відбувається в онлайн-форматі на сайті Дія.Бізнес.  

Данило Глоба, заступник директора з правових питань YouControl: «Вислів «Хто володіє інформацією — володіє світом» в наш час актуальний як ніколи. Особливої цінності набуває вміння швидко знайти актуальні, достовірні дані та якісно іх проаналізувати. Тому використання сучасних систем із аналізу інформації ефективно сприятиме запобіганню і протидії негативним явищам у суспільстві, бізнесі, країні в цілому».

Нагадаємо, Мінцифра і YouControl запускали безкоштовні вебінари про перевірку бізнес-партнерів у держреєстрах. 

YouControl — аналітична система, що з понад 180 джерел формує повне досьє на кожну компанію і ФОП України на основі відкритих даних, відстежує зміни та візуалізує зв’язки. Містить дані для перевірки іноземних компаній. Технологія YouControl дозволяє за декілька секунд отримати актуальну на час запиту інформацію про фізичну особу з офіційних джерел.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт