Якісні міжнародні новини будь-де і будь-коли: у Дії тепер можна дивитися CNN International

  Перегляди 538

Уже майже рік Дія.TV допомагає українцям залишатися в курсі останніх подій та дізнаватися правдиві новини. Відтепер разом з медіасервісом MEGOGO запускаємо в застосунку ще один телеканал – CNN International, частина  Warner Bros. Discovery. Дивитися якісні міжнародні новини можна просто у застосунку Дія.

«З початку повномасштабної війни Дія.TV став зручним та ефективним сервісом, яким щодня користуються сотні тисяч людей. Завдяки Дія.TV українці мають безоплатний доступ до новин просто у смартфоні. Тепер до українських новин додали і міжнародні. Першим додали провідне світове медіа – CNN International, яке дивляться 2 мільярди людей. Згодом додаватимемо й інші міжнародні канали, щоб українці завжди мали доступ до перевірених світових новин», — зазначив Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

CNN International – один з найпопулярніших телеканалів на міжнародному рівні. Його транслюють більше ніж у 200 країнах з охопленням понад 350 мільйонів сімей. 

Щоб подивитися CNN International у Дії, потрібно:

  • авторизуватися у застосунку

  • перейти у розділ Послуги та обрати Дія.TV

  • вибрати CNN серед переліку каналів і програм.

Це все. Трансляція почнеться автоматично і може працюватиме у фоновому режимі. Тож ви можете далі користуватися смартфоном, не вимикаючи новини.

«Ми в Warner Bros. Discovery раді надати українцям ще одну можливість отримати доступ до CNN International у швидкий і доступний спосіб – дивитися його у Дія.ТV. Цей проєкт не міг би бути реалізований без допомоги нашого партнера MEGOGO, і він відображає чудове партнерство та угоди між нашими двома компаніями та Міністерством цифрової трансформації», – сказала Катерина Михайлович, директорка з дистрибуції та розвитку бізнесу Warner Bros. Discovery в Північно-Східній Європі, Центральній та Східній Європі, Близькому Сході та Туреччині.  

«Сьогодні інноваційними проєктами Міністерства цифрової трансформації України захоплюється весь цивілізований світ! Тож для MEGOGO велика відповідальність і честь бути партнером медійної складової продукту, невпинно розвивати Дія.ТV та долучати до співпраці наших міжнародних партнерів», —  повідомив Федір Дроздовський, керуючий партнер MEGOGO.

Нагадаємо, сервіс Дiя.ТV працює в застосунку Дія з березня минулого року. Спочатку в застосунку були лише новини, потім перелік телеканалів розширили й додали контент для дітей, розважальні та інформаційні програми. 

Реалізація проєкту Мінцифри можлива завдяки домовленостям між українською MEGOGO та компанією Warner Brothers Discovery.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт