Як Uber і TripAdvisor: кожен українець зможе оцінити роботу послуг і документів у Дії. Долучайтеся до бета-тесту сервісу оцінка якості

  Перегляди 523

У центрі кожної послуги – людина. Для команди Мінцифри важливо знати про ваш досвід користування Дією. Тому зовсім скоро кожен зможе оцінити якість роботи послуг в застосунку. Долучитися до бета-тесту-сервісу можна за посиланням

Перша послуга, яку ви зможете оцінити, – витяг про місце проживання. Для цього вам потрібно замовити документ в Дії, а потім у пуш-сповіщенні оцінити послугу.

Ми обрали методику CSAT (Customer Satisfaction Score). Усі користувачі зможуть поставити оцінку від 1 до 5 і залишити коментар. Після цього наша команда отримує відгуки на інтерактивному дашборді, аналізує їх та вибудовує карту емоцій послуги. 

Усе це дасть змогу команді розробки чи менеджерам покращити чи спростити отримання сервісів. Як результат – Дія стане прогресивнішою, а ви зможете отримувати послуги зручніше і швидше.

Долучитися до бета-тесту можуть користувачі Дією, які замовляли витяг про місце проживання для себе чи для дитини. 

Реєструйтеся за посиланням і діліться фідбеком.

Проєкт реалізується Мінцифрою за підтримки «Проєкту підтримки Дія», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за підтримки Швеції.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт