Виведіть свій бізнес на світовий рівень: зареєструйтеся на III Міжнародний експортний форум

12 грудня 2024 року відбудеться III Міжнародний експортний форум «Інноваційний імпульс: розпочинай свій бізнес в ЄС та світі». 

Міжнародний експортний форум — це щорічна платформа для підприємців, які прагнуть вийти на міжнародні ринки. Цьогорічний захід ознайомить учасників з актуальними тенденціями в експорті, інноваціями та підтримкою нових підприємств у країнах Європейського Союзу та за його межами.

Запрошуємо долучитися до події українські експортоорієнтовані підприємства, інноваційні компанії, стартапи, організації підтримки бізнесу, бізнес-об'єднання, а також представників регіональної та місцевої влади. 

Серед ключових тем форуму: 

  • національна стратегія розвитку експорту
  • державна політика розвитку інновацій, стартапів та інноваційного бізнесу, 
  • визначення нових механізмів підтримки національних експортерів,
  • національні та міжнародні програми підтримки підприємців

Крім того, під час другої частини заходу відбудеться змаганням фіналістів та учасників програми для стартапів EIT Founders2Founders project. Фіналісти цьогорічної програми презентують свої проєкти та програми запрошеному журі, VCs та аудиторії заходу, а також позмагаються за грошові призи від Європейського інституту інновацій та технологій (EIT).

Щоб взяти участь у події, зареєструйтеся  за посиланням

Реєстрація відкрита до 09.12. 2024 року (включно).

Щоб отримати акредитацію для медіа, надсилайте запит на електронну пошту: press@ucci.org.ua / soo-ird@ucci.org.ua або заповнюйте форму  за посиланням 

Додаткова інформація за тел.: +38 (044) 461 98 17

Координаційний центр підтримки експорту ТПП України

III Міжнародний експортний форум: Інноваційний імпульс: розпочинай свій бізнес в ЄС та світі, організований Торгово-промисловою палатою України спільно з Європейськи інститутом інновацій та технологій (EIT), EIT Community RIS Hub in Ukraine,  Офісом розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес за підтримки Європейського проєкту Європейська мережа підприємств (EEN). Підтримку надають: Міністерство цифрової трансформації України, Експортно-кредитне агентство, Фонд Розвитку інновацій, Vacuum Deep Tech Acceleration. Зміст публікації є виключною відповідальністю ТППУ і не обов'язково відображає позицію Європейського Союзу.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт