Відбулось технічне відкриття центру Дія.Бізнес у Полтаві

  Перегляди 1245

У Полтаві в межах національного проєкту з розвитку підприємництва Дія.Бізнес відбулось технічне відкриття центру підтримки підприємців для представників мікро-, малого та середнього бізнесу. 

Центр Дія.Бізнес у Полтаві розташований у будівлі спільно з Дія Центром (вул. Соборності, 45а).

Підприємці Полтавщини зможуть отримати безоплатні консультації з юридичних питань, маркетингу, HR. 

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан: «Крок за кроком ми вже другий рік будуємо повноцінну та розгалужену екосистему підтримки підприємців за найвищими стандартами. Подібні центри підтримки підприємців показали свою високу ефективність у США та інших розвинутих країнах. Разом із успішністю перших центрів підтримки підприємців, відкритих в Україні у Харкові, Миколаєві та Одесі, це дає впевненість, що центр Дія.Бізнес у Полтаві стане дійсно корисним для підприємців». 

Ініціатива реалізовується ГО «Полтавська платформа» за підтримки мережі магазинів «Аврора». 

«Створення центру Дія.Бізнес — це крок вперед для всієї Полтавщини. Наша ціль — збільшити кількість прогресивного, свідомого, відповідального бізнесу, який, розвиваючи свою справу, розвиватиме середовище навколо. Впевнені, що центр Дія.Бізнес стане драйвером змін та інкубатором сучасного успішного бізнесу», — Альона Гончаренко, директорка ГО «Полтавська платформа». 

«Команда мережі магазинів Аврори рада приєднатися до проєкту №1 з розвитку підприємництва в Україні. Відкриття хабу Дія.Бізнес у Полтаві, звідки «Аврора» починала свій шлях, є подякою і інвестицією в розвиток місцевої громади. Впевнені, що центр Дія.Бізнес для когось стане першим кроком для старту свого бізнесу і допомагатиме запалювати вогонь сміливості, креативності і підприємництва в очах більшої кількості мешканців Полтавщини», — CEO, co-founder мережі магазинів «Аврора» Тарас Панасенко.

Технічний партнер проєкту — ХУАВЕЙ УКРАЇНА. 

«Мережа центрів Дія.Бізнес стала важливою складовою формування ефективної підприємницької екосистеми. Ця ініціатива сприяє розвитку цифрової економіки та інновацій, а також створенню нових робочих місць у регіонах України. Ми високо цінуємо наше партнерство з Міністерством цифрової трансформації і сподіваємося на подальшу співпрацю для підтримки представників малого та середнього бізнесу», — зазначив директор Хуавей Україна Ма Ці. 



Центр Дія.Бізнес у Полтаві з’явиться за сприяння Полтавської обласної ради та Полтавської обласної державної адміністрації.

Голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов: «Ми збудували Центр Дія в Полтаві, щоб жителі області мали доступ до нового сучасного державного сервісу в форматі «one-stop shop». Наш Центр Дія – це три просторі поверхи, 2 тисячі метрів квадратних площі, де кожен відвідувач уже зовсім скоро зможе отримати консультацію в сфері підприємництва завдяки команді Дія.Бізнес, одержати будь-які публічні послуги через адміністраторів Центру Дія. Тут, зокрема, будуть фронт-офіс, банк, дитяча ігрова кімната й кафе. Вся будівля відповідає вимогам доступності».



Заступник голови Полтавської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Ігор Панченко: «У межах національного проєкту Дія.Бізнес у місті Полтава в будівлі Центр Дія запускається перша в області консалтингова зона для підприємців. Усі відвідувачі отримають доступ до безкоштовних консультацій, освітніх програм та заходів у сфері підприємництва. Ця консалтингова зона стане надійним помічником для всіх підприємців Полтавської області». 

Офіційне відкриття центру Дія.Бізнес у Полтаві відбудеться восени 2021 року.

Підписуйтесь на сторінки центру Дія.Бізнес в Полтаві у соціальних мережах:

Загалом у 2021 році планується відкрити 7-15 центрів Дія.Бізнес. Незабаром вони з'являться в Ужгороді, Бучі, Кременчуці, Тернополі. Також працюємо над відкриттям Дія.Бізнес у Львові, Запоріжжі та інших містах. 

Нагадаємо, в 2020 році були відкриті центри підтримки підприємців Дія.Бізнес у Харкові та Миколаєві, а також центр для студентів і майбутніх підприємців Дія.Бізнес у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Новий пілотний формат безкоштовного консалтингу від Дія.Бізнес запустили в Черкасах в березні 2021 року. У червні 2021 року відкрився центр підтримки підприємців Дія.Бізнес в Одесі. 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт