UK-UA TechBridge: Україна та Великобританія уклали меморандум про співпрацю між технологічними екосистемами

Прес-офіс Міністерства
15 листопада 2023, 16:34
  Перегляди 621

Україна та Великобританія запускають UK-UA TechBridge для посилення співпраці технологічних секторів обох країн та підтримки українського ІТ. Меморандум про співпрацю підписали Міністерство цифрової трансформації України й Департамент бізнесу та торгівлі уряду Великобританії на українському павільйоні на Web Summit. 

«Створення  UK-UA TechBridge — це ще один важливий крок у посиленні технологічного потенціалу нашої країни. Це новий рівень партнерства між українськими й британськими компаніями, що дасть змогу прискорити динамічний та стійкий розвиток української цифрової економіки», — вважає заступник Міністра цифрової трансформації України Олександр Борняков

UK-UA TechBridge запустять найближчим часом. Цю платформу створюють для матчмейкінгу стартапів та інвесторів, компаній і клієнтів, а також для спільного розвитку технологічних екосистем в обох країнах.

Також Мінцифра й Департамент бізнесу та торгівлі Сполученого Королівства  сприятимуть розвитку цифрових рішень між британськими та українськими технологічними компаніями та професійному розвитку стейкхолдерів ІТ-сфери. 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт