У Дніпрі призначили заступника з цифрової трансформації

  Перегляди 1018

Цифрову трансформацію міста Дніпра буде реалізовувати Костянтин Цепенніков.  

Задля прискорення цифровізації регіонів Мінцифра запровадила посаду  CDTO на різних рівнях управління. CDTO або Chief Digital Transformation Officer — профільний заступник з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. Поступово такі посади будуть з’являтися у всіх державних установах.

Розуміючи важливість локальної цифровізації, міські ради за власної ініціативи також запроваджують відповідну посаду. Дніпро — одне з перших міст, де призначено заступника міського голови з цифровізації. Ним став Костянтин Цепенніков. 

До цього він обіймав посаду директора Донецького представництва Київстар та  працював у компанії Українські новітні технології, де відповідав за регіональний розвиток першого 4G оператора у стандарті Wimax. Здобув юридичну освіту в Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара. Має ступінь магістра з бізнес-адміністрування (MBA) Київської бізнес школи МІМ. 

У Дніпрі CDTO впроваджуватиме електронні послуги, оптимізуватиме інформаційні системи міста, розвиватиме концепцію Дніпро Смарт Сіті. Наразі серед пріоритетних проєктів — розширення функціоналу Кабінету мешканця, розробка Інтерактивної карти міста, аудит з кібербезпеки тощо. 

Цифровізація допоможе зробити Дніпро комфортним та безпечним містом для життя й розвитку підприємництва. 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт