У Державної митної служби з’явився CDTO

Прес-офіс
02 вересня 2020, 18:09
  Перегляди 1286

Цифрову трансформацію Державної митної служби проводитиме Євгеній Єнтіс. 

Мінцифри спільно з іншими державними органами працює над цифровою трансформацією України. Для цього у центральних органах влади, обласних адміністраціях та інших відомствах ми створюємо відповідальних за діджиталізацію — CDTO.

CDTO — Chief Digital Transformation Officer, профільний заступник міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. Поступово такі профільні заступники будуть призначені в усіх державних установах. У Міністерстві інфраструктури за цифрову трансформацію відповідатиме Анатолій Клімашевський.

До цього Євгеній був Технічним директором з інформаційних технологій у EU4PFM проєкті Державної митної служби України. Також у досвіді — понад 5 років роботи у ProZorro, МТС Україна та інших компаніях. 

У Державній митній службі Є впроваджуватиме е-послуги, оптимізуватиме інформаційні системи та державні реєстри, визначить, які процеси потребують цифровізації насамперед. 

Загалом CDTO працюють над розвитком інформаційних ресурсів, інформаційно-телекомунікаційних систем, електронних реєстрів та їх взаємодії. Також над посиленням кібербезпеки й захисту інформації і впровадженням електронних адміністративних і публічних послуг, зокрема спрощення адміністративних процедур.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт