Центри Дія.Бізнес у регіонах запустили нові власні вебсайти для підприємців

  Перегляди 1587

Велика мета національного проєкту Дія.Бізнес — побудувати повноцінну, ефективну та дієву екосистему для розвитку малого і середнього підприємництва в Україні. 

Онлайн-складова проєкту — це портал Дія.Бізнес із безоплатними онлайн-консультаціями для підприємців, безоплатною онлайн-школою для підприємців, шаблонами документів, сервісами та програмами підтримки підприємців, кейсами українських підприємців, картою підтримки бізнесу в областях тощо. Офлайн-складова проєкту — це центри підтримки підприємців Дія.Бізнес — сучасні, комфортні та прогресивні локації, в яких малий і середній бізнес може отримати безоплатні консультації, відвідати бізнес-події та навчатися, шукати інвесторів і партнерів, тестувати свій продукт на спеціальній pop-up-локації перед виходом на ринок. 

Нові вебсайти центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес були створені за підтримки Mastercard. 

Відтепер підприємці зможуть отримати вичерпну інформацію про роботу, послуги та можливості центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес у своїй області. 

Вебсайти центрів Дія.Бізнес вже доступні в публічному доступі за посиланням: 

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що це ще один крок назустріч підприємцям, щоб допомогти їм та підтримати їх. 

«Центри Дія.Бізнес в областях — це неприбуткові громадські організації, де кожен підприємець або той, хто мріє ним стати, може отримати безоплатні консультаційні послуги, дізнатися про наявні гранти, пройти навчання на безоплатних тренінгах і майстеркласах. Тепер кожен такий центр має власний вебсайт, що дозволить підприємцям бути в курсі всіх останніх новин і ініціатив на відстані одного кліку», — заявила Валерія Іонан.

«Підтримка малого та середнього бізнесу — один зі стратегічних напрямів роботи Mastercard, який ми реалізуємо через ряд проєктів та рішень, що дозволяють бізнесу не тільки приймати безготівкові оплати або ж зручно управляти своїми фінансами, але й надають підприємцям додаткові можливості та інформаційну підтримку для розвитку бізнесу. Минулого року разом із Міністерством цифрової трансформації ми запустили онлайн-портал Дія.Бізнес, і сьогодні ми раді розширити нашу співпрацю завдяки запуску регіональних вебсайтів, які, впевнена, стануть ще одним поштовхом до розвитку підприємництва в Україні», — додала Інга Андреєва, генеральна директорка Mastercard в Україні та Молдові.

На вебсайтах кожен підприємець може знайти: 

  • події для підприємців (можна буде вибрати короткострокові та довготермінові програми для проходження навчання та підвищення підприємницьких навичок у конкретних сферах) 
  • оренда залів (можна зручно вибрати залу для проведення зустрічі, власної бізнес-події чи майстеркласу в центрі підтримки підприємців Дія.Бізнес)
  • мерч-продукція (фірмові аксесуари бренду Дія.Бізнес стануть корисними презентами бізнес-партнерам чи колегам, а також долучать до амбасадорів бренду Дія.Бізнес)
  • безоплатні консультації (можна просто дізнатися інформацію про всі консультації в центрах підтримки підприємців Дія.Бізнес та записатися на них через національну онлайн-платформу Дія.Бізнес) 
  • pop-up-локація (великі виробники перед виходом на ринок досліджують пакування, ціну продукту, збирають відгуки про функціонал, а також сегментують цільову аудиторію; таке дослідження доступне і для мікро- та малого бізнесу, виробників і фермерів на спеціальній pop-up-локації в центрі Дія.Бізнес, щоб зручно протестувати свій продукт, отримати зворотний зв'язок і створити найкращі пропозиції для майбутніх споживачів).

Запрошуємо підприємців з областей скористатися новими вебсайтами центрів Дія.Бізнес і вибрати для себе навчальні програми та послуги для розвитку власної справи! 

Нагадаємо, що у 2020 році були відкриті центри підтримки підприємців Дія.Бізнес у Харкові та Миколаєві, а також центр для студентів і майбутніх підприємців Дія.Бізнес у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Новий пілотний формат безоплатного консалтингу від Дія.Бізнес запустили в Черкасах у березні 2021 року, а відкриття повномасштабного центру Дія.Бізнес у Черкасах заплановане на 2022 рік. Відкриття центру Дія.Бізнес в Одесі відбулось у червні 2021 року. Загалом у 2021 році планується відкриття від 7 до 14 нових центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес у різних областях України. На черзі — Ужгород, Буча, Кременчук, Кривий Ріг, Тернопіль. 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт