Центр Дія.Бізнес у Полтаві офіційно запрацював

Прес-офіс Міністерства
14 вересня 2021, 16:00
  Перегляди 1192

14 вересня 2021 року Міністерство цифрової трансформації України офіційно відкрило центр підтримки підприємців Дія.Бізнес у Полтаві. 

Центр Дія.Бізнес у Полтаві розташований у будівлі спільно з Дія Центром (вул. Соборності, 45а).  

Це нові можливості для підприємців: безоплатні консультації з питань фінансового менеджменту, HR, маркетингу, продажів, юридичної підтримки тощо. Крім того, в центрі Дія.Бізнес підприємці зможуть проходити навчання офлайн або в змішаному форматі, використовувати простір для власних подій, тестувати свій продукт на pop-up-локації. 

Ініціатива реалізовується ГО «Полтавська платформа» за підтримки мережі мультимаркетів «Аврора». Технічний партнер проєкту — ХУАВЕЙ УКРАЇНА.

За сприяння Полтавської обласної ради та Полтавської обласної державної адміністрації.

Гульсанна Мамедієва, генеральний директор Директорату євроінтеграції Мінцифри

"Міністерство цифрової трансформації робить все можливе для розбудови підприємницької екосистеми України. Частиною цієї стратегії є створення центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес. У них передбачено все для того, щоб майбутні підприємці отримали необхідні інструменти для запуску власної справи, а власники вже оформленого бізнесу могли масштабуватися і зміцнювати позиції на ринку".

Андрій Ремізов, заступник директора з розвитку підприємництва ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» 

"Сподіваюся, що центр Дія.Бізнес у Полтаві дасть старт багатьом новим підприємницьким ініціативам. Тут кожен зможе знайти можливості, необхідні для розвитку власної справи, незалежно від того, хто звертається за консультацією — підприємець-початківець або людина з тривалим досвідом ведення власної справи. Я впевнений, що це місце надихатиме дедалі більше людей спробувати власні сили в підприємницькій діяльності".

Олег Синєгубов, голова Полтавської обласної державної адміністрації

"Центр Дія.Бізнес у Полтаві — це ще одна консалтингова зона для підприємців в області. Вона стане надійним помічником й інструментом для тих, хто прагне розширити та масштабувати власний бізнес або відкрити свою справу. Тут можна безоплатно отримати консультації за різними сферами: фінансовий менеджмент, HR, маркетинг, продажі, юридична підтримка. А ще центр Дія.Бізнес — це нові робочі місця та сплачені податки, за які область поліпшує інфраструктуру".

Олександр Біленький, голова Полтавської обласної ради

"Полтавська обласна рада є дієвою і рішучою. Коли ми отримали пропозицію про розміщення центру Дія.Бізнес в комунальній будівлі, то охоче погодилися. Нині ми прагнемо до взаємодії з першим центром підтримки підприємців на Полтавщині. Ми б хотіли, щоб Центр допомагав впроваджувати різні ініціативи. Фактично це є соціальним проєктом взаємодопомоги".

Тарас Панасенко, співзасновник, генеральний директор мережі «Аврора»

"Бізнес вірить у зміни в суспільстві, креативність. А я вірю, що якісно змінити наше місто і середовище можна лише завдяки активним людям, підприємцям і за підтримки креативної та активної влади. Я впевнений, що центр Дія.Бізнес приваблюватиме крутих, настирливих й швидких людей. І ми будемо разом змінювати Полтаву й область".

Дун Айбо, керівник департаменту комунікацій «Хуавей Україна»

"Ми раді, що беремо участь у національному проєкті Дія.Бізнес як технічний партнер. У малого бізнесу є великі мрії, а також великий потенціал, тому проєкт Дія.Бізнес є важливим для нас. Ми продовжуємо підтримувати малий та середній бізнес на шляху цифровізації, щоб зробити більший внесок у цифрову економіку України".

Альона Гончаренко, керівниця Дія.Бізнес у Полтаві

"Ідей у світі дуже багато, реалізованих ідей — не так багато. Я вдячна за довіру й можливість реалізувати проєкт Дія.Бізнес на Полтавщині, можливість бути дотичною до процесу змін в Україні. Основна задача полтавського центру Дія.Бізнес — збільшити кількість зареєстрованих підприємців у нашому регіоні, а також розвивати українське підприємництво. Від сьогодні ми навчатимемо, консультуватимемо, тестуватимемо продукцію підприємців й розв'язуватимемо проблеми полтавського бізнесу. Центр Дія.Бізнес стане для підприємців — майбутніх і наявних — майданчиком №1 на Полтавщині".

Нагадаємо, центри підтримки підприємців Дія.Бізнес вже працюють у Харкові, Миколаєві, Одесі, в Черкасах у форматі консультаційного стенда та на базі КНУ ім. Т. Шевченка для студентів і майбутніх підприємців. А у 2021 році планується відкриття від 7 до 15 таких центрів. 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт