Три Дія.Центри запрацювали на Івано-Франківщині, Рівненщині та Тернопільщині

Прес-офіс Міністерства
13 листопада 2023, 09:11
  Перегляди 505

Дія.Центри дають змогу за один візит отримати одразу кілька сервісів у комфортному й сучасному просторі. Ще три зручні центри відкрили на Івано-Франківщині, Рівненщині та Тернопільщині.

Дія.Центр у Городенці

Модернізований Дія.Центр розпочав роботу в Городенці, що на Івано-Франківщині. Тепер понад 47 тисяч місцевих мешканців зможуть отримати 310 адмінпослуг за один візит. Зокрема, зареєструвати місце проживання, оформити соціальну допомогу чи одержати будівельні сервіси

Центр обладнано за принципами безбар’єрності, тож зручно отримати необхідні послуги зможуть усі групи населення, зокрема люди з інвалідністю.  

Дія.Центр у Костополі

Сучасний і зручний Дія.Центр запрацював у Костополі, що на Рівненщині. Тепер понад 44 тисячі місцевих мешканців зможуть отримувати необхідні адмінпослуги в одному місці, замість того щоб їздити по різних держустановах.

Зараз у центрі можна отримати 286 послуг, зокрема, зареєструвати місце проживання, бізнес або нерухомість, отримати послуги у сфері земельних відносин, архітектури та будівництва, а також соціальні та дозвільні сервіси. 

Приміщення центру облаштовано для людей з інвалідністю та відвідувачів з дітьми. Крім того, обладнано місцем для самообслуговування та оплати адмінзбору. У центрі також працює консультативний пункт для бізнесу. 

Дія.Центр у Великій Березовиці

Новий Дія.Центр розпочав роботу в селищі Велика Березовиця, що на Тернопільщині. Відтепер понад 24 тисячі місцевих мешканців зможуть отримувати 213 адміністративних послуг у зручному просторі. Зокрема, соціальні та ветеранські сервіси, послуги у сфері  бізнесу, нерухомості та земельних відносин, а також довідки й дозвільні документи. 

Приміщення центру зручне та інклюзивне, обладнане сучасною технікою та комфортними меблями. 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт