Світовий Конґрес Українців відзначає 55-річчя

15 листопада 2022, 14:47
  Перегляди 448
  Перегляди 448

Світовий Конґрес Українців, який об’єднує 20-мільйонну українську діаспору у понад 60 країнах світу, відзначає 55 років діяльності. 

«З перших днів повномасштабного вторгнення Світовий Конґрес Українців підтримує Україну на дипломатичному, інформаційному та волонтерському фронті. Конґрес об’єднує людей навколо підтримки наших військових та українців, які вимушено виїхали з країни. До Дня Незалежності СКУ разом із ініціативою Президента України UNITED24 організували збір на платформі Unite With Ukraine на безпілотники для Збройних сил України. Тоді вдалось зібрати 600 тисяч доларів для закупки дронів для ЗСУ», – зазначив Михайло Федоров.

Ініціатива Світового Конґресу Українців #UniteWithUkraine постійно збирає кошти на захисне та медичне обладнання для українських воїнів, які зараз захищають нас на передовій. На зібрані гроші купують індивідуальні аптечки першої допомоги, бронежилети, шоломи, генератори та інші важливі речі для нашої армії.

Нагадаємо, під час проведення Міжнародної конференції з питань відновлення України у місті Лугано в Швейцарії, Міністерство цифрової трансформації України та Світовий Конґрес Українців (СКУ) підписали меморандум про співпрацю з метою підтримки фандрейзингової платформи UNITED24. Співпраця включає промоцію, спільний фандрейзинг з платформою СКУ UniteWithUkraine та закупівлю дронів, що допоможуть ЗСУ моніторити близько 2 470 км лінії фронту для захисту України.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт