Спрощуємо документообіг: Уряд ухвалив постанову про мультишеринг

  Перегляди 551

Працюємо спільно з Національним банком над удосконаленням шерингу документів, що значно спростить та пришвидшить документообіг для громадян в установах. 

Після запуску мультишерингу українці зможуть через Дію ділитися копіями й даними не лише цифрових документів, а й довідок про доходи, ОК-5, ОК-7 за один раз у кілька кліків. Це зробить шеринг комплексним та значно зекономить час як працівників компаній, так і клієнтів.

Зараз, щоб надіслати такий комплекс документів, потрібно спершу відправити копії цифрових документів через застосунок Дія, а копії довідок надсилати окремо.

Мультишеринг дасть змогу відправляти копії всіх необхідних документів одночасно, а також автоматично заповнювати поля в електронних заявах і договорах даними з таких копій.

Мультишеринг зробить процес отримання послуг швидшим і зручнішим, скасує ксерокси, заповнення від руки й повторні підтвердження шерингу.

Щоб поділитися копіями документів, достатньо буде зробити кілька кліків у застосунку Дія. Компанія надсилає запит, а клієнт підтверджує його за допомогою Дія.Підпису, тож одразу бачить назву установи, перелік необхідних документів і розуміє, кому та які копії передає. 

Економимо час українців: як клієнтів, так і працівників установ.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт