Сервіс єМалятко розширюється у Києві

Прес-офіс
30 квітня 2020, 07:01
  Перегляди 2329

Відтепер жителі столиці матимуть змогу отримати послугу реєстрації місця проживання в рамках комплексної послуги єМалятко.

Підтвердження про реєстрацію місця проживання дитини надсилатиметься на електронну адресу або у вигляді смс-повідомлення на період карантину. Тож батькам не варто перейматися через відсутність паперового підтвердження реєстрації. Відповідну довідку вони зможуть отримати вже після завершення карантину. 

Окрім цього, послуга вперше стала доступною у всіх відділах ДРАЦС міста Києва. На період карантину сервіс можна також отримати у 7 пологових будинках, повний перелік яких доступний за посиланням.

Нагадуємо, що на час дії карантину перебіг строків звернення за отриманням адміністративних послуг зупиняється. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення.

Впровадження послуги реалізується Міністерством цифрової трансформації України за підтримки Прем’єр-міністра України, Міністерства юстиції, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Міністерства охорони здоров'я, Міністерства соціальної політики, Міністерства фінансів, Державної міграційної служби, Державної податкової служби та за сприяння міжнародних проєктів: програми EGAP (Швейцарська Конфедерація та Фонд Східна Європа), SURGe за підтримки Уряду Канади, проєкту EGOV4UKRAINE, що є частиною програми U-LEAD з Європою, EU4PAR, Grid Dynamics Life.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт