Розробка концепції Центру компетенцій з електронних послуг

  Перегляди 360

Естонська Академія електронного управління (eGA) в рамках проєкту EU4DigitalUA здійснює закупівлю послуг з розробки проєкту концепції українського Центру компетенцій з електронних послуг.

Метою є сприяння розвитку електронних публічних послуг, зокрема комплексних, шляхом системної організації надання методичної, консультаційної та практичної допомоги українським органам публічної влади, іншим визначеним законом суб’єктам у створенні (у т.ч. в реінжинірингу), удосконаленні, підтримці, моніторингу, аналізі та оцінці якості надання і застосування цих послуг.

Від переможця тендеру очікується:

  • Концептуалізація бачення Центру, його завдань, повноважень, ролі та місця Центру при створенні, підтримці, модернізації, популяризації електронних послуг  органів публічної влади як однієї з важливих можливих складових системи електронних послуг в Україні, покликаної поліпшити загальну спроможність і конкурентоздатність всіх зацікавлених сторін сфери електронних послуг. Має бути врахована потреба в подальшому здійсненні завдань  інтеграції сфери е-послуг до загальноєвропейського (EU Digital Single Market) та світового середовища, а також потреба міжнародного обміну досвідом.
  • Формування бачення функціонування Центру, застосування необхідного інструментарію у його роботі, оптимальної та можливих організаційно-правових форм, можливої структури (на верхньому рівні) Центру.
  • Підготовка пропозицій щодо механізмів стійкого функціонування Центру, можливих джерел його фінансування.

Заявку на участь у тендері можна подати до 21 січня 2022 року за посиланням:

https://riigihanked.riik.ee/rhr-web/#/procurement/3942168/general-info

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт